Fotograaf Robert Elsing

portretfotograaf-Amsterdam

Elke opdracht belonen met het mooist mogelijke plaatje. Dat is de uitdaging. En natuurlijk de kunst om de modellen op een ontspannen en geruststellende manier door de ongemakkelijke ervaring van het poseren te loodsen. Het draait om de emotie en innerlijke schoonheid. Ik geloof in de goedheid van de individuele mens en accepteer volledig wie ze zijn, alleen dan kan je uiterlijke schoonheid vastleggen. Nieuwsgierigheid in plaats van veroordeling. Ik fotografeer meestal vanuit een vooropgezet plan, maar laat mij tijdens het fotograferen leiden door mijn gevoel en mijn bewondering voor het model voor de camera. Een foto wordt echt glamourous, speels, intiem of sexy als de geportretteerde zich ook zo voelt. Die momenten scheppen en vangen is mijn specialiteit.

 

 

fotograaf Mascha Greuter

Mascha Greuter

Mascha is the new kid on the block. Zij heeft een medische achtergrond en werkte jarenlang tussen de moleculen in een labaratorium. Zij verruilde microscoop voor camera, schreef zich in op de fotoacademie en onderzoekt bij Robert in de fotostudio de wereld van de vorm, de stijl, en de sluitertijden.  Ze leert snel, heeft een goed gevoel voor stijl en compositie en is organisatorisch sterk. Mascha assisteert, retoucheert en doet de beeldbewerking. Daarnaast is Mascha de fotograaf die een deel van de reportages en pack shots voor haar rekening neemt.

 

Working Apart Together:

Zijn er voor uw opdracht nog andere professionals als visagisten, stylisten fotomodellen, vormgevers of tekstschrijvers, nodig? Dan kunnen wij putten uit een groot netwerk van freelancers. We zijn u graag van dienst om het beste team voor uw wensen samen te stellen.